Έγινε γνωστό το όνομα του ιδιοκτήτη της μαύρης Corvette που σκότωσε τον 25χρονο Νάσο Καρανίκα. Σύμφωνα με το zougla.gr, τα αρχικά του ονόματός του είναι Κ.Κ και συμπίπτουν με εκείνα ισχυρού προσώπου της Αθηναϊκής κοινωνίας. Εάν πρόκειται όντως για το ίδιο πρόσωπο και δεν πρόκειται περί συνεπωνυμίας- άγνωστο ποιος οδηγούσε- θα γίνει σάλος.

Όχι τόσο για το ίδιο το δυστύχημα, όσο για την συμπεριφορά εγκατάλειψης του θύματος αλλά και τους αργούς ρυθμούς που ακολούθησαν για την αποκάλυψη του ονόματος οι Aρχές. Ο αριθμός του αυτοκινήτου είναι ΙΜΗ…. και εφόσον επιβεβαιωθούν οι πληροφορίες η zougla αναφέρει ότι θα δοθεί στη δημοσιότητα μαζί με τα υπόλοιπα στοιχεία του ιδιοκτήτη.

Εμφανίστηκε η δικηγόρος

Ενώπιον των αρμόδιων αρχών εμφανίστηκε δικηγόρος του ιδιοκτήτη της Corvette που ενεπλάκη σε τροχαίο που στην Γλυφάδα και είχε σαν αποτέλεσμα το θάνατο 25χρονου μοτοσικλετιστή.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Newpost.gr η δικηγόρος ζήτησε αντίγραφο της υπόθεσης για να την μελετήσει ενώ δεν αποκλείεται εντός της ημέρας να παρουσιαστεί και ο ίδιος ο κάτοχος του οχήματος.

Αυτό που δεν έχει ξεκαθαρίσει είναι ποιος οδηγούσε το όχημα.